lauantai 5. maaliskuuta 2022

Sanaton

Sanaton. Tämä kuvaa parhaiten omaa mielentilaani tällä hetkellä. Maailman tapahtumat ovat tehneet sanattomaksi. On vaikea vieläkään uskoa, että Euroopassa on sota ja myös Suomen turvallisuus on uhattuna. En olisi ikinä uskonut, että elämme tällaisessa tilanteessa. Ja minä kun koin jo koronan ahdistavana ja  vaikeana tilanteena. Se olikin vasta kaiken alkua. 

Ukrainan tilannetta seuratessa oma taloustilanne ja koko elämä tuntuu etuoikeutetulta. On ristiriitainen olo, toisaalta oma taloustilanne ei ole Ukrainalaisten kärsimysten rinnalla yhtikäs mitään, mutta toisaalta taas ajattelen, että jos ikinä niin nyt pitäisi olla reipas summa rahaa säästössä ja jopa konkreettista käteistä kotona. Ei edes Suomessa voi enää luottaa siihen, ettei tilanne voisi olla katastrofaalinen ihan yllättäen.

Toivon ja rukoilen, että rauha saataisiin taas Eurooppaan ja oppisimme tästä jotakin, jotta kaikki kärsimys ja tuska ei olisi ollut turhaa. Syviä haavoja tämä jättää kyllä kaikille ja turvallisuuden tunne on menetetty vuosiksi eteenpäin.

Rauhaa, rakkautta ja uskoa parempaan huomiseen 💗 .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Se julkaistaan hyväksymisen jälkeen.