torstai 2. heinäkuuta 2020

Heinäkuun kuulumisia

Niin vain se aika kuluu ja ollaan jo heinäkuun alussa. En ole jaksanut suoda ajatusta omalle blogille ja muutoinkin olen lukenut hyvin vähän muiden blogeja. 

Taas on kuitenkin yksityiselämässä tapahtunut suuria muutoksia. Kuten viime tekstissä kirjoitin niin olen ollut tyytymätön uuteen työpaikkaani ja aloin miettimään mitähän sitä oikein tekisi.. ennenkuin edes kerkesin sen enempiä suunnitelmia tehdä näin netissä mielenkiintoisen työpaikkailmoituksen - soitin - lähetin hakemuksen - kävin haastattelussa - sain paikan. Kaikki tapahtui niin nopeasti, että en ole edes kerennyt tajuta tapahtunutta. En ole mitenkään erityisen innostunut asiasta, koska inhoan työpaikan vaihtamista. Toivotaan nyt edes, että tämä olisi parempi paikka kuin mistä lähdin niin ei sitten olisi turha ponnistus. 

Olen ollut todella väsynyt koko kevään puristuksen jälkeen... ehkä jopa uupunut. Haastavia palkkatöitä oli liikaa (tukea yrityksen puolelta ei juuri saanut) ja korona aiheutti yksityiselämässä paljon työtä ja huolta. Omat iäkkäät vanhemmat ovat kärsineet monista terveysongelmista ja surullisena olen miettinyt, että kuinkahan kauan saan heidän kanssa vielä olla. Miten joskus tuntuu, että huolia ja murheita vain on liikaa yhdelle ihmiselle?

Omassa yrityksessä on sesonki parhaillaan käynnissä. Säät ovat suosineet meitä, muutoin onnea ei ole ollut matkassa. Konerikkoja on ollut jonkin verran ja niitä riittää vielä korjattaviksi. Aikataulut ollaan onneksi saatu pidettyä kaikesta huolimatta hyvin, mikä helpottaa stressiä.

Talouspuolella menee tasaisesti. Asuntolaina ja yksi pankkilaina on lyhennystauolla. Tälle ei olisi nyt ollut toistaiseksi tarvetta, koska mieheni palasi muutaman viikon jälkeen keväällä takaisin töihin. Tarkoitukseni on nyt kerätä puskuria ja maksaa ainokainen  luottokorttivelka pois ennenkuin kaikkien lainojen lyhennykset alkavat taas erääntyä. Jos jotakin positiivista työpaikanvaihdosta niin palkkataso nousee vähintään 20 %:ia, bonuksista riippuen jopa reilusti enemmän, joten taloustilanne pitäisi vain entisestään parantua.

Lähiviikkojen suunnitelmana on lomailla ja elokuussa siirtyä uuteen työpaikkaan. Toivottavasti saan kerättyä riittävästi voimia siihen mennessä.

Pretty Woman, Nuori, Nainen, Elämäntapa

kuva:pixabay

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Se julkaistaan hyväksymisen jälkeen.