perjantai 20. syyskuuta 2019

heinä- ja elokuu

Kylläpä on aika vierähtänyt! Päivitykset ovat jääneet kokonaan tekemättä 😕. Olen satunnaisesti lukenut muiden blogeja, mutta aika vähäiseksi on sekin jäänyt. Kesä ja elämä on vienyt, mutta viimeistään nyt on aika palata ruotuun.

Kesäaika on yleensäkin meillä aina varsin hektinen ja tämä kesä oli vielä normaalia kiireempi. Kun palkkatöistä on lomalla niin oman yrityksen hommia tehdään hiki hatussa; koska kesä on siinä sesonki. Asiaa ei ainakaan yhtään helpota iso omakotitalo ja iso puutarha. Tervetuloa syksy ja talvi; puutarhatyöt voi jättää unholaan. Ja lumitalvi vielä parempi; lumi peittää tekemättömät puutarhatyöt 😂. Syksyllä ja talvella kerkeää sohvan nurkaankin käpertyä ihan hyvällä omallatunnolla; ihan parasta!


Mutta siis asiaan. Mitä talouspuolelle kuuluu.. no kehtaanko edes myöntää. Rahaa on mennyt ja luottokorttivelka on kasvanut. Aiemmin mainitsemani isompi hankinta on nyt osittain toteutettu ja tähän mennessä tarvitut on maksettu luottokortilla. Harkinnassa on pankkilaina, mutta mietin, että minkä verran tarvitsen. Aikomus on ottaa sitten sen verran enemmän lainaa ja maksaa molemmat luottokortit pois (ja tehdä päätös, että luottokortteja ei sitten käytetä). 


On sentään yksi tavoite, joka on edennyt. Elokuun alussa tein arkipäivien herkkulakon ja 1,5 kuukaudessa paino on pudonnut 2,5 kiloa. Aika oli jotenkin sopiva muutokselle, koska vaikeuksia ei ole ollut. Tavoitteeseen on vielä matkaa, mutta painonpudotuksessa hiljaa hyvä tulee.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Se julkaistaan hyväksymisen jälkeen.