perjantai 29. maaliskuuta 2019

Maaliskuu

Niin vain se maaliskuukin on juuri loppumassa.. ei pysy mukana tässä menossa 😲. Meidän maaliskuu ei kyllä mennyt normaalisti. Neljä perheenjäsentämme oli sairaana kolme viikkoa yhteen putkeen (influenssa??) ja todellakin olo oli niin huono, että kouluun eikä töihin ollut asiaa. No onneksi nyt olemme jo terveitä.

Talouspuolen kuulumisia: Vakuutusyhtiön kanssa on tilit lähes selvät. Olemme maksaneet heille omavastuun, mutta he eivät ole maksaneet meille (!) itse maksamiamme vesivahinkoon liittyviä laskuja. Ja kas ei juuri yllätä tämä vakuutusyhtiöiden toiminta; kyllä ne osaa ottaa, mutta ei antaa. Tarvitsee ensi viikolla laittaa asiasta kyselyä (turhauttavaa 😤 ).

Muutoin raha-asiat ovat kohtuullisella mallilla. Tilillä on rahaa ja luottokorttejakin on lyhennetty; mutta ei riittävällä tahdilla (tarkoitus tehdä vielä lähipäivinä lisälyhennystä). Maaliskuussa taloutta rassasi sairastelut. Lääkkeisiin meni rahaa; onneksi lasten lääkärikulut ja lääkkeet menee vakuutusyhtiön piikkin (paitsi omavastuut).

Kävin tänään koirien kanssa päivällä lenkillä ja näin kevään ensimmäisen perhosen sekä käärmeen paistattelevan auringossa (tämä olisi kyllä saanut jäädä näkemättä..). Joutsenet ja monet muut muuttolinnut ovat jo täällä. Selkeästi kevät on saapunut ja huomaan itseni taas hieman energisemmäksi. 

                                  

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin ihanan keväiseltä! Mutta harmi nuo sairastelut. Mikä ihme niiden vakuutusyhtiöiden kanssa aina maksaakin =(...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se julkaistaan hyväksymisen jälkeen.