lauantai 9. maaliskuuta 2019

Helmikuu

Helmikuu oli ihan normaali kuukausi. Toki jotain vaatehankintoja tuli perheeseen tehtyä ja loman myötä tuli jotain extrakuluja, mutta ei mitään käänteentekevää.

Valitettavasti luottokorttivelat eivät lyhentyneet (olen maksanut normilyhennykset, mutta olen tehnyt muutaman nettiostoksen, joten tilanne on aikalailla +/-0). Odotan edelleen vakuutusyhtöltä omavastuu laskua sekä putkimiehen toinen lasku ei ole vielä saapunut. Eli tilillä on extra rahaa odottelemassa asioiden selviämistä. Toivotaan, että saadaan tämä asia tässä maaliskuun aikana pois päiväjärjestyksestä. 

Jotta pysyn aiemmin tekemässäni tavoitteessa on minulla 10 kuukautta maksaa luottokorttivelat pois.. hieman jo hirvittää onko se edes enää mahdollista. Uskon, että on, kunhan ei tulisi suuria ylimääräisiä kustannuksia. 

Terveysongelmista olen kärsinyt koko alkuvuoden eikä loppua näy. Ne vie aina rahaa ja voimia. Toivotaan, että kaikki kuitenkin kääntyisi pian parhain päin. 


4 kommenttia:

 1. Kevään tullen mieli piristyy! Terveys on kyllä pirullinen juttu, jos se alkaa reistaamaan, niin kyllä harmittaa. Mutta jos ajattelisi, että jokainen päivä sairaana/puolikuntoisena/kivuliaana tms. on yksi päivä lähempänä sitä hetkeä, kun sairaus loppuu. Tai vaiva paranee, riippuen nyt mikä on vaivana. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan, että tämä tästä. Nyt vain tuntuu, että kaikki maailman taudit, ongelmat ja murheet ovat tänne pesiytyneet.

   Poista
 2. Pikaista toipumista! Se on kumma, että ne vaivat sitten tulevat aina kerralla :( Tsemppiä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Se julkaistaan hyväksymisen jälkeen.